Shutdown - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2006, 01:38 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 164
Default Shutdown

Hi everyone,
I have this old compaq presario 1685 and when i want to shutdown i get this message...."your computer is save now to turn off"....

My ? is, how i change that, i dont want this, my desktop shutdown without this message.

Thank you
__________________

Rogerio is offline  
Old 11-30-2006, 04:12 PM   #2 (permalink)
Repeat Offender
 
superdave1984's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: South Fulton, TN
Posts: 1,980
Default

Are you running Windows 95 on it or something?
__________________

__________________
Change the world. Of one person. Today.

If your equation requires either a complex combination of variables to get the desired result OR you can't seem to get the result regardless of the variables....it ain't your variables, it's your constant.
superdave1984 is offline  
Old 11-30-2006, 04:52 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 164
Default

i had win98 but i m running windows xp now
Rogerio is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.