Screwed Bios when flashed? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-01-2005, 10:48 AM   #1 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default Screwed Bios when flashed?

ok, i have a MSI K8N NEO2-PLAT, and i used live update to flash it, without usinjg a floppy drive and whatnot. so i did, and i can get into windows and play games. but whenever i try to enter into the bios, i just get a black screen with a little blinking underline "_" in the top left corner. nothign is hapened,k i try to restore the origian lbios through the floppy disk. and it sitll doesnt do anything. i dont know how to fix this!!
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-01-2005, 02:26 PM   #2 (permalink)
Sui
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: Socal
Posts: 665
Default

cept you...
__________________

Sui is offline  
Old 10-01-2005, 05:10 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

....
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.