Sata 2nd Drive Gone - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2007, 12:42 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Default Sata 2nd Drive Gone

Hey guys
I have a amd 3000 1gb ram with 2 250Gb Maxtor drives.
One drive is for OS, other for games, photos and stuff.
This morning I ran disk clean up and rebooted.
After reboot my second SATA was gone.

If i click on a shortcut it says
The drive or network connection that the shortcut refers to is unavailable. Make sure that the disk is properly inserted or the network resource is available, and try again.

All my photos for the last year is on this drive and alot of stuff.

Please help
stephangouws is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.