sapphire x1650 512m agp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-16-2009, 01:03 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York
Posts: 243
Send a message via AIM to ibexpiotr
Default sapphire x1650 512m agp

after installing, and running some games, the card started acting funny.. it would freez, exit to desktop, give me black screen.. i downclocked it a little bit, forced refresh rate so it doesnt exceed 60, and turned the vsync on and also disabled recover gpu.. and now it works... so my guess is that the psu is not sufficient enough. its 440.. is that what the problem is?
ibexpiotr is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading to an AGP Graphics Card. HELP PLEASE! cooleddy4 System Upgrades 10 10-12-2008 11:08 AM
Radeon X1950 Pro AGP replacement? Looby System Upgrades 20 12-13-2007 06:39 PM
PCI vs. AGP vs. PCI-E buyer's guide Dakaggo System Upgrades 3 11-21-2007 08:54 PM
Using an 8X agp card in a 4X slot rivitingone Hardware Repairs and Troubleshooting 1 10-25-2007 07:48 AM
PSU for AGP Sapphire x1650?? jpecka Hardware Repairs and Troubleshooting 1 08-04-2007 07:46 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.