S-Video? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-22-2006, 07:18 PM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Oct 2004
Posts: 273
Default S-Video?

I have 9800 pro with an S-Video output on it. I currently run dual monitors already from my card. Is it still possible to hook the S-Video out to the TV for a third sorta monitor? How would I go about activating it? I can't seem to figure it out.

Dell E1705
Intel Core 2 Duo 2.0GHz T7200
2GB DDR2 667MHz
80GB 5400RPM HDD
256MB nVidia 7900 GeForce Go

sayaprayer is offline  
Old 04-22-2006, 09:08 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475

You can only have 2 displays on that card.
turtile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.