Running Really slow - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-01-2005, 09:07 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Default Running Really slow

I have a Windows 2000 Machine that was running fine two days ago. I came in this morning and it took forever to boot and when it finally did, everything was running so slow. After running virus scanner (with no luck), adaware (no luck), I re-formatted the drive and reinstalled windows. After the initial Reboot it made it to the windows 2000 splash screen and then it started running really slow again. Any Ideas.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks
__________________

robinmj is offline  
Old 10-02-2005, 04:22 AM   #2 (permalink)
Sui
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: Socal
Posts: 665
Default

You probably have a peice of hardware going south, I had something like this happen to me, only it was an integrated network card, every time the device intializes it freaks out slows down everything. In my case it only started as soon as I connected, and kept up until power down.

let me guess its some system process eating the cpu in the task manager?
Sui is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.