:( RMA time - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2006, 03:06 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default :( RMA time

i RMAd my X800GTO today.

after loading the drivers in bootup, the fan was cutting right down in speed, to about a third of its usual, even with it set at 100%. This suddenly happened when i was playing CSS, and it artifacted. It was overheating badly becuase of the lack of fan speed. it did it in another computer, and with other drivers.

I am now on the old Intel Integrated... I had a small LAN party planned at my house on the 13th, and I don't think I will have a card by then.

I am going to try and get the company to provide a refund rather than a replacement, as i cant stand that ASUS rubbish drivers anymore, and that Powercolor X1800GTO is looking amazing for the price...

anyway, just to say that really. I am quite annoyed, as I just finished my exams, and was looking forward to long days of gaming etc, and now this has happened...
__________________

joshd is offline  
Old 07-07-2006, 01:33 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

OK, they are sending me this instead, as my model of X800GTO is discontinued.

http://www.techfever.co.uk/products.asp?recnumber=3329


doesnt look too bad. i hope it performs as well as the GTO did...

never heard of "peak" before though...
joshd is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.