Rear speakers... not working as rear speakers... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2006, 10:02 AM   #1 (permalink)
I poop on the rug
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,217
Default Rear speakers... not working as rear speakers...

as the title says.... i just got my logitech z5300-e's and the rear speakers arent working as rear speakers... could it be because i'm using the onboard sound??? it says 8 channels... so i would assume that it should work fine.... but they're pretty quiet compaired to the front and sattelite speakers... is it supposed to be this way??? or do i just need to buy me a sound card??
__________________
Current Build:
Intel 8700k | 16GB G.skill Trident Z | Z370 Gigabyte Auros Gaming Extreme |
Asus GTX1080 Strix | Corsair H100i V2 | Corsair 750D | Corsair RM850X
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.