Really simple issue with a gig strip... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-07-2008, 12:30 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Question Really simple issue with a gig strip...

I bought two gig strips awhile ago for my home pc. I managed to install them successfully and they worked fine.

Recently I got a new computer though and ran across a problem. I took the old gig strips out out of my computer and tryed to install them on my new one. I took out the new computers default 250 mb strip and replaced it with the gig ones. However... When I start the PC now it just beeps and I don't even get a display on the monitor. I even tryed putting the old strip back, but it still does the same thing.

I'm not very tech savvy at all, and am wondering if I put the strips in wrong or something... If you could help in any way, i'd be really greatful. Thanks.
__________________

Daniel1012 is offline  
Old 03-07-2008, 12:30 PM   #2 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default Re: Really simple issue with a gig strip...

try the sticks one at a time to see if it's one or the other. and no, you cannot install a stick of ram incorrectly.
__________________
ohGrFreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POST Troubleshooting Guide SYL\X/3K Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-07-2009 11:24 AM
Crysis 1.2 patch dario03 PC Gaming 34 08-29-2008 02:42 AM
Melissa Strip Captcha Breaker Trojan Osiris Viruses, Spyware and Malware 1 12-08-2007 03:27 AM
Weird IE7 Issue reubix Microsoft Windows and Software 1 05-02-2007 02:54 PM
Help a newb: simple issue with hard drive copying? AppleBag Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-12-2007 01:21 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.