really odd no video problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-09-2009, 10:48 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Default really odd no video problem

I do tech work for a local store, and they had a comp with no video signal.
after doing some troubleshooting I figured out it was the ps2 mouse port.
soon as I plugged a usb mouse in worked fine. now the scanner doesn't work but that also plugs into the ps2 port. anyone ever come across a problem like that?

thanks much
panseybard is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Microsoft Visual c++ error GG1972 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 02-13-2009 10:52 PM
Hello TF Guys, Gals, and Members -- WE ARE MOVING Larry Forum Admin, Announcements & Feedback 35 08-18-2008 04:15 AM
Installing video driver without uninstalling original driver a serious problem? darsunt Microsoft Windows and Software 1 08-01-2007 01:34 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.