Raptor Problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2006, 07:16 PM   #1 (permalink)
True Techie
PH3N0M's Avatar
Join Date: Nov 2006
Posts: 116
Question Raptor Problems

I recently purchased a Western Digital Raptor and when I run HDTach, it only shows a maximum transfer speed of 118 Mb/s. Can anyone tell me the reason for this seeing as how it's supposed to transfer at 150 Mb/s? I've installed the latest drivers and updated my BIOS as well.

My system specs are as follows:

(1) P4 3.0HT (800mhz FSB Socket 478)
(2) Gigabytes Corsair XMS DDR400 (PC3200-C2PRO)
(1) Radeon 9700 Pro video card
(1) Audigy2 ZS Sound Card
(1) 74 Gigabyte 10,000rpm 8mb cache Western Digital Raptor
(1) BesTec 500w power supply
PH3N0M is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.