Random Freeze - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-02-2006, 02:38 AM   #11 (permalink)
Geek Squad
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ohio
Posts: 788
Default

Sounds like a GPU problem as the above posters said, is it 41c under load or while it is idling?
__________________

__________________
"Truth is violated by falsehood but outraged by silence."

"Mastering others is strength, mastering yourself is true power." ~Sun Tzu

"Ad Astra Per Aspera"

"Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall." ~Confucious

"The true measure of a man is how he treats someone who can do him absolutely no good.Ē ~ Samuel Jackson

ďOmnis vir est fortunae faberĒ
JoshSB is offline  
Old 09-02-2006, 12:11 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 85
Default

41 when its idle GPU is 56 when idle aswell is that a problem?
__________________

__________________
Compaq Presario S6800UK
Pentium 4
3.0 GHZ
1GB DDR Ram
200GB HD
256mb Radeon 9600
Latty05 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.