Random CPU Peaks causing lag - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2006, 03:34 PM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: Apr 2006
Posts: 219

Right this may seem a little farfetched but do you have a usb keyboard/mouse?

On my wireless desktop before i enabled "USB keyboard/mouse support" in the bios the mouse and keyboard would freeze every 10-20 seconds for about half a second then carry on as normal. I initially thought it was due to having too many usb devices (usb modem, usb wireless adapter, printer + kb/mouse) but it was just this option in the bios i had to change.

Worth a try if you have a usb kb/mouse.

AMD 3000+
2gb RAM
X800 PCI-e
80gb + 250gb WD HDDs
X-FI Xtreme Music
IfYouHaveToAsk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.