RAM Issue? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2006, 10:21 AM   #11 (permalink)
Super Techie
networkgeek's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: TN
Posts: 367

Originally posted by RicoDirenzo
That artifacting indicates your Video card is taking a gorilla dump!! Lower the resolution and bit rate (16 bit) and see if it runs ok. I think, my friend, you are in need of an upgrade! 7950gt 512mb PCIe card for $275!!! Yea baby!!!!!
yeah no kidding. seen it before myself on my own older computer. it kept restarting with wierd lines till eventually I got NO video whatesoever. odd thing is the fan on the card worked, just that the gpu shorted somehow. sometimes stuff just fails

networkgeek is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.