ram and cpu issues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2006, 07:17 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Apr 2006
Posts: 76
Default ram and cpu issues

hi guys, my pc has 512mb of ram installed and an amd sempron 3000+ which is 1.8ghz but sometimes when i use sisoftware sandra or i have also tried fresh diagnose it tells me i only have 446mb ram and 966mhz cpu but at other times when i go into system specs it says 512mb and near enough 1.8ghz. do i have a problem,is something not right here?

poetry8 is offline  
Old 10-11-2006, 10:34 AM   #2 (permalink)
Do not Stare at my Avatar
Ste's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,571
Send a message via MSN to Ste

Do you have onboard Video?

Try reinstalling the software or using different software. (Update to a new version)
Ste is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.