quiz - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-17-2005, 09:38 AM   #21 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by Juice Daddy
close...

I go2go for a while, so...

he never pluged anything in to the outside

powercord, monitor, etc...
Ok, lol. That's a smart guy.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-17-2005, 03:17 PM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

lol i was goign to say he forgot to switch the psu on lol.
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-17-2005, 03:27 PM   #23 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
lol i was goign to say he forgot to switch the psu on lol.
I would've taken that

anyone else have a ?
Juice Daddy is offline  
Old 10-17-2005, 03:31 PM   #24 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Problem

Timmy's friend Dan came over to help him install his new water cooling setup. They installed everything and plugged the 4 pin molex cable in. when they switch on the psu to test for leakages, the pump doesnt turn on.

What did they do wrong?
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-17-2005, 03:41 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

turn on the rest of the computer?
Juice Daddy is offline  
Old 10-17-2005, 03:46 PM   #26 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

yeah, hes supposed to attach the two cables in the 20/24 power connector to let the psu turn on, not turn on the comp sense your doing a leak test. your turn.
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-17-2005, 03:54 PM   #27 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

any more question, i'm learning alot here lol.
nuke is offline  
Old 10-17-2005, 03:55 PM   #28 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

I can't think of any... hmmm..

timmy has just bought a new tv tunner card, he installed it into his computer, his computer works fine, but when starts the tvr software all he gets is snow...

whats wrong?
Juice Daddy is offline  
Old 10-17-2005, 03:59 PM   #29 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

there is no connection?
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-17-2005, 04:02 PM   #30 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

I assume you mean no cable line attached,

your right, next
__________________

Juice Daddy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.