Questions for Corsair 620W PSU - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-23-2007, 02:22 AM   #1 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Questions for Corsair 620W PSU

Hey guys,
i just finished my build and im confused about which pins to use for this psu.
I have an ultra and the bag came with 2 six pin PCIE connecters, but the connecter was only a 2 pin.
In the psu theirs only a 6 pin connecter and a 4 pin.

The bag never came with any 6 pin connectors.

What are they for? and what can i do about those pcie connectors?
__________________

__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 09-23-2007, 03:07 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Deadpixel's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 844
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

RMA it or buy 4 pin molex to PCI-E adapters.
__________________

Deadpixel is offline  
Old 09-23-2007, 03:09 AM   #3 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

Quote:
Originally Posted by Deadpixel View Post
RMA it or buy 4 pin molex to PCI-E adapters.
wow im surprised that they messed up on the cords... i guess ill just buy some if i knew where from.
I dont wanna waste time rma ing it.
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 09-23-2007, 11:59 AM   #4 (permalink)
j12
Monster Techie
 
j12's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,133
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

Wow that is weird. It didn't happen when i bought my hx520. Post a picture.
__________________

Laptop:
MacBook 2.2GHz Santa Rosa | 120GB HDD | 4GB ram
Desktop:
Intel C2D E6300 @ 3.2GHz | 4GB ram | 880GB total HDD space | Gigabyte P965-DS3 | eVGA 8800GTS 640mb | Corsair HX 520 | Audigy 2 ZS platnium | Antec 900
j12 is offline  
Old 09-23-2007, 01:53 PM   #5 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

Attachment 2633

does that look normal?
if i connect that to my ultra...where is the slot in ths psu?
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 09-23-2007, 02:01 PM   #6 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

That PSU should have (2) six pin pci-e connectors that the video card needs.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-23-2007, 02:11 PM   #7 (permalink)
Custom User Title
 
decibaL's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 341
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

you are fine, that extra 2 pin is used for cards like the 2900xt which requires a 6 pin AND a 8 pin connector, just do not use that extra 2 pin
__________________

decibaL is offline  
Old 09-23-2007, 02:39 PM   #8 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
That PSU should have (2) six pin pci-e connectors that the video card needs.
yeah i did get two of them....and wow do i feel stupid now...
so i have to use both of them rite...one goes in the gpu and one in the psu...right?
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 09-23-2007, 02:42 PM   #9 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

Two to the PSU, two to the card.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-23-2007, 02:48 PM   #10 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: Questions for Corsair 620W PSU

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
Two to the PSU, two to the card.
GOT IT! thanks
__________________

__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VCore won't go above 1.41v?? Is it my PSU? Alexinator Overclocking and Modding 8 09-10-2007 12:50 AM
huH? PSU huH? SHaTTaFaKKaP New Systems | Building and Buying 10 09-06-2007 08:48 AM
Lots of questions help.... pinoy3000 New Systems | Building and Buying 4 09-01-2007 02:28 AM
Two questions before pulling the trigger... Portland Newb New Systems | Building and Buying 12 08-16-2007 01:07 PM
A few questions on my new build [SF]MKM New Systems | Building and Buying 51 06-24-2007 05:43 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.