PSU Problems? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-08-2011, 01:09 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Pyrothrillah's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South of you
Posts: 464
Default Re: PSU Problems?

Could be, Only thing is I don't have another PSU that will fit at the moment.
__________________

__________________
Follow My Twitch Stream
Buy Discounted PC Games and more!
Free Amazon Prime 30-Day Trial

New build as of 3/5/2014
--------------------------
Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E 3.4GHz
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Corsair h100i Liquid CPU Cooler
G.SKILL RipJaws 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600
ASUS Sabertooth X79 LGA 2011
Corsair 540 Case
Corsair AX850 Professional Series Modular PSU
Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit for System Builders


<---- If you feel sorry for me, or either I helped you - throw me some rep :D
Pyrothrillah is offline  
Old 02-09-2011, 01:15 AM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Pyrothrillah's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South of you
Posts: 464
Default Re: PSU Problems?

So after more trial and error, I somehow managed to get the motherboard fired up with the PSU, hooked up everything exactly as it was in the case on a chair seat. (Had tried this previously) And finally got the motherboard to stay powered up - set it back in the case and voila it works now. I've never had such a problem putting together a computer before minus bad parts that were obviously RMA material.
__________________

__________________
Follow My Twitch Stream
Buy Discounted PC Games and more!
Free Amazon Prime 30-Day Trial

New build as of 3/5/2014
--------------------------
Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E 3.4GHz
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Corsair h100i Liquid CPU Cooler
G.SKILL RipJaws 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600
ASUS Sabertooth X79 LGA 2011
Corsair 540 Case
Corsair AX850 Professional Series Modular PSU
Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit for System Builders


<---- If you feel sorry for me, or either I helped you - throw me some rep :D
Pyrothrillah is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia drivers, Boot problems, restart problems all related????? FastNOT Hardware Repairs and Troubleshooting 3 02-12-2008 06:18 AM
java.util.zip problems (ZIP Problems) KornNut Linux and Open Source 2 08-03-2006 03:07 PM
problems with laptop & problems with router hutchygers Hardware Repairs and Troubleshooting 8 05-03-2006 04:19 PM
Problems with computer startup. Video problems? I'm not sure RodrigoKim Hardware Repairs and Troubleshooting 4 11-08-2005 01:44 PM
Problems w/ loading windows and problems w/ usb audio28 Monitors, Printers and Peripherals 0 02-17-2004 04:20 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.