Proview LCd with a lock sign with a "k" - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-28-2007, 10:09 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 81
Send a message via ICQ to yakir_sudry
Default Proview LCd with a lock sign with a "k"

a few days ago when I wasn't around my mother tried to turn off my 17'' Proview LCD screen. she probably did it pretty violently or something so the on/off button is pushed inside, i can still click it using a pen or something but still, i want to get it out.
I thought it should pretty easy, just to open, replace it and close. but when I look behind, next to the screws there some rectangle hole and a lock sign next to it with a "k" inside.. what is it?
id i'll open the screen will the warranty won't be useful anymore?
__________________

__________________
IT Essentials 1-2
A+
CCNA


CPU - Athlon 64 3000+ (S-939) VENICE CORE
Mother Board- K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)
Video- Gigabyte 6600GT 256 MB
DVD Burner- NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8
HD- 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9
Memory 512Mb 400MHz Kingston CL3 *2 (1 GB)
Screen- 17'' LCD proview 8 ms 1:700
yakir_sudry is offline  
Old 05-28-2007, 11:26 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default Re: Proview LCd with a lock sign with a "k"

Quote:
Originally Posted by yakir_sudry View Post
a few days ago when I wasn't around my mother tried to turn off my 17'' Proview LCD screen. she probably did it pretty violently or something so the on/off button is pushed inside, i can still click it using a pen or something but still, i want to get it out.
I thought it should pretty easy, just to open, replace it and close. but when I look behind, next to the screws there some rectangle hole and a lock sign next to it with a "k" inside.. what is it?
id i'll open the screen will the warranty won't be useful anymore?
quite probably. Can you post a picture of the damage?

would it be possible to use tweezers or something to pop the button out?

You could always just contact the manufacturer and enquire into the warranty policy.
__________________

joshd is offline  
Old 05-28-2007, 12:00 PM   #3 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Proview LCd with a lock sign with a "k"

K-Lock, when the LCD breaks you need a flat head screw to pry it open...
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 05-29-2007, 08:57 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 81
Send a message via ICQ to yakir_sudry
Default Re: Proview LCd with a lock sign with a "k"

it's a bit similar lock, I'm not sure it's quite though...
can I anyhow open it by hand or i have to go to the manufacturer or store i bought the screen from?
__________________
IT Essentials 1-2
A+
CCNA


CPU - Athlon 64 3000+ (S-939) VENICE CORE
Mother Board- K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)
Video- Gigabyte 6600GT 256 MB
DVD Burner- NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8
HD- 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9
Memory 512Mb 400MHz Kingston CL3 *2 (1 GB)
Screen- 17'' LCD proview 8 ms 1:700
yakir_sudry is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.