Problems still continue, returned, Windows Vista cannot install correctly! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2008, 12:08 AM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 999
Default Re: Problems still continue, returned, Windows Vista cannot install correctly!

Try running some stress tests.
__________________

KurrentEweser is offline  
Old 09-14-2008, 01:02 AM   #22 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: Problems still continue, returned, Windows Vista cannot install correctly!

i just installed 8.8 CCC and Kaspersky Internet Security 7.0, updating Kaspersky. I repeat, i am not getting any problems what so ever, because i did not install any Windows Vista updates.
__________________

__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 09-14-2008, 01:11 AM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 999
Default Re: Problems still continue, returned, Windows Vista cannot install correctly!

Quote:
Originally Posted by Wildside View Post
I repeat, i am not getting any problems what so ever, because i did not install any Windows Vista updates.
Are you still overclocking?
KurrentEweser is offline  
Old 09-14-2008, 01:24 PM   #24 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: Problems still continue, returned, Windows Vista cannot install correctly!

Quote:
Originally Posted by KurrentEweser View Post
Are you still overclocking?
nope...............not yet. I also managed to install the latest X-Fi drivers and blocked/terminated the virus that caused all these problems: Worm.P2P.Generic. That is always attached to the sound card drivers from Creative Labs official site.

so ya everything is at stock, i cant update my Realtek LAN or Realtek HD Audio Controller, must be a bug that does get fixed through updates for Windows Vista.

my next step, is for me to finish my math homework lol and perhaps start OCing.
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 09-14-2008, 02:03 PM   #25 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Problems still continue, returned, Windows Vista cannot install correctly!

I have never gotten a virus from Creative drivers or their site. I would highly suggest you start to install updates 1 by 1. You need SP1 it fixes alot of the performance issues.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 09-14-2008, 02:08 PM   #26 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: Problems still continue, returned, Windows Vista cannot install correctly!

Quote:
Originally Posted by Mak213 View Post
I have never gotten a virus from Creative drivers or their site. I would highly suggest you start to install updates 1 by 1. You need SP1 it fixes alot of the performance issues.
alright.

EDIT:

whoops, looks like every update installed. No matter because im getting absolutely no problems! OMG!!!!!!!!! Installing the last bit of updates now!

EDIT 2:

what is TPM? I says that the chip isnt found n is needed for BitLocker Drive Encryption. I'm gonna have to call MSI or something n see if i do have the chip then? I already made Drive S: but i need the chip.

EDIT 3:

im installing SP1. Everything looks good. The biggest mistake out of all of this is that i had my computer OCed when installing Vista, especially an OEM, which caused many problems. So the moral to learn here, if you own an OEM OS, do not have your computer overclocked while reinstalling/installing, it creates a huge mess of things.
__________________

__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to install xp without the xp cd. EricB Official TF Tutorials 45 03-07-2009 06:17 PM
Vista install partition problems 35g700 Microsoft Windows and Software 3 09-11-2008 05:17 PM
Vista SP1 Windows Media Center TV Pack Makes Search for TV Content Useless KSoD Microsoft Windows and Software 3 08-21-2008 10:33 PM
Windows Vista and Wireless problems. bt15205 Computer Networking and Internet Hardware 1 09-29-2007 01:40 AM
Vista install Xandrex New Systems | Building and Buying 2 04-05-2007 04:49 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.