Problem with a LaCie F800 being recognized - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-15-2007, 11:20 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 32
Default Problem with a LaCie F800 being recognized

I have a LaCie F800 that I am trying to use as a big backup datatank for my 3 on board hard drives. The problem is that WinXP recognized the drive, but won't let me explore it or do anything with it. It is listed under drives in the Device Manager, and everything appears to be working fine. I have tried number USB ports, reinstalling the drive, and double checking everything. It still won't assign a letter to the drive or tell me more than it recognizes that the Lacie hard drive is there.

I had a similar problem years ago with another hard drive, but I can't remember how to it. It should be pretty simple, but I am stumped at the moment.
__________________

Heresy is offline  
Old 08-15-2007, 11:24 PM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Problem with a LaCie F800 being recognized

What does the front LCD say?
From what I can see, you need to set up RAID for that thing.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 11:42 PM
Media Library (I Presume) Problem. Nadegas Microsoft Windows and Software 4 06-08-2007 08:27 AM
Software installation problem..... -RockMan- Microsoft Windows and Software 1 05-30-2007 04:10 AM
Dhcp leasing problem Kloppstock Computer Networking and Internet Hardware 12 05-13-2007 07:13 PM
Chronic Rebooting Problem AND_YOU_ARE Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-24-2007 06:04 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.