Problem with HL:2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-25-2006, 12:50 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 86
Default Problem with HL:2

After playing HL:2 DM for about an hour it just quit. I started again and my PC restarted its self. My system is PLEANTY fine for HL:2. What could the problem be? My CPU overheating?
__________________

GhostDJR is offline  
Old 12-25-2006, 10:18 AM   #2 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

that or the PSU.. It could also be the GPU acting up.
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 12-25-2006, 10:31 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i would call either CPU or GPU overheating. it would help us plenty if you told us what system you are working with.
Nitestick is offline  
Old 12-26-2006, 12:45 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 86
Default

1024 RAM
Geforce 7600 GT BFG
Mobile AMD Athlon(tm) XP-M Processor 2800+ 1.6

System specs are way lower. And my processor isn't great but way better than what it calls for. Also, sometimes when I play HL:2 normally the mouse will lock up or it will just keep going forward uncontrolably, which really sucks. But that's the only time that it does it.
GhostDJR is offline  
Old 12-26-2006, 04:36 AM   #5 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

is anything overclocked? or are you just running stock on everything. and just in your space time, do a quick virus/spyware check with spybot search and destroy.
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 12-26-2006, 08:39 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

You forgot to mention the Power Supply
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 12-26-2006, 09:18 PM   #7 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

possibly could be, runnig a xpm 2800+, and a 7600GT.

whats your current psu wattage?
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.