Problem with dual display on (Sapphire) Radeon 5450 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2011, 09:00 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 71
Send a message via Yahoo to DaPurpleRT
Arrow Problem with dual display on (Sapphire) Radeon 5450

Hey guys,

Got two of these cards as I need to output to an HDMI TV and a VGA monitor at the same time. I am having trouble getting it to actually duplicate the desktop on both devices rather than extending from one to the other, even if I choose clone. Also they need to have different resolutions as the monitor cannot handle full 1080p as the TV can.

UI updated to the new Catalyst control center but still not luck. What can I do to get this to work?

TIA.
__________________

DaPurpleRT is offline  
Old 12-01-2011, 09:16 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Problem with dual display on (Sapphire) Radeon 5450

You can not have different resolutions when you mirror the two monitors. Even with dual gfx cards.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 12-01-2011, 09:23 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 71
Send a message via Yahoo to DaPurpleRT
Default Re: Problem with dual display on (Sapphire) Radeon 5450

So there is absolutely no way to have the screen outputted in 2 different resolutions?
DaPurpleRT is offline  
Old 12-01-2011, 04:02 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Location: n/a
Posts: 2,956
Default Re: Problem with dual display on (Sapphire) Radeon 5450

Quote:
Originally Posted by DaPurpleRT View Post
So there is absolutely no way to have the screen outputted in 2 different resolutions?
Yes it is possible but it will be abit tricky though.
If you can cross fire with 2 compatible ati hd 5450's and something else your in luck!
Bewarned though, that not all cards will do this effectively or not at all.
Make sure windows has the correct monitor/tv drivers before attempting this.

Mirror / Duplicate monitors at differing resolutions? - Windows 7 Forums
-RockMan- is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Three different versions of the RADEON 5450 guinness1983 System Upgrades 1 03-11-2011 12:35 PM
Radeon 5450 Memory clock lower than specified guinness1983 Hardware Repairs and Troubleshooting 4 03-08-2011 09:02 PM
How good will the ATi Radeon HD 5450 1GB DDR3 be for certain games? TheFuzzyFool New Systems | Building and Buying 2 01-21-2011 12:06 AM
Sapphire hd 5450 temps abit high.... -RockMan- Hardware Repairs and Troubleshooting 4 11-03-2010 11:48 AM
Question about recently bought ATI Radeon 5450 bbqz986 New Systems | Building and Buying 0 07-08-2010 09:53 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.