Problem with display - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-16-2008, 10:58 AM   #11 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: Problem with display

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
did you uninstall the old drivers? are you sure you are using the proper drivers? is your psu stout enough? what kind of card did you replace?
The new pc had a 8600GS, my old pc had a 7950GT which is faster, so i swapped the cards, the new pc had a crappy 350w psu so i put my 520w ocz psu in so no problems there.
As for drivers, both cards use the same ones or at least the same forceware.

But dont forget, after one or two automatic restarts the pc works perfectly, so do my games................. if it was a driver issue id be having all sorts of glitches on my games
__________________

jonny_uk is offline  
Old 06-16-2008, 11:37 AM   #12 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Problem with display

anything overclocked?
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 06-17-2008, 09:39 AM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: Problem with display

nope.

This is a weird one
jonny_uk is offline  
Old 06-17-2008, 07:16 PM   #14 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Problem with display

*crickets chirping*
dang...you got me, man.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Built new PC, on 2nd Mobo, still no video display! HELP!!! imconfused Hardware Repairs and Troubleshooting 22 11-29-2007 10:40 AM
LCD Display takes long time to display picture upon startup Drewser Hardware Repairs and Troubleshooting 0 10-11-2007 06:50 PM
Dhcp leasing problem Kloppstock Computer Networking and Internet Hardware 12 05-13-2007 07:13 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 04:51 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.