Problem with CD-Rom - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2006, 04:15 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2004
Posts: 10
Default Problem with CD-Rom

My cd-rom (Samsung CD-R/RW SW-248F) has stopped working. It shows in device manager with a yellow exclamation mark. I've tried uninstalling & reinstalling the device/drivers, and updating the drivers, but it's still not working. On the general tab in device manager, it states "Device cannot start (code 10)".

Prior to uninstalling the device, the drive displayed under My Computer under "Devices with Removeable Storage", but now, it's not showing at all, even though it was added back. Troubleshooting procedures don't work either. Is there anything else I can try to fix this problem or am I just out of luck? Any help/advice will be greatly appreciated. Thanks.
lmajorie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.