Problem with Battlefield 2 and Ventrilo - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-22-2006, 04:55 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Send a message via ICQ to Kahoona Send a message via AIM to Kahoona Send a message via Yahoo to Kahoona
Default Problem with Battlefield 2 and Ventrilo

When I try to run both Battlefield 2 and Ventrilo at the same time, my computer entirely freezes and i get this horrible noise. It is a loud, screetchy noise. Does anyone have any ideas how I could overcome this?
__________________

Kahoona is offline  
Old 04-22-2006, 05:14 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Stevo808's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Hawaii
Posts: 381
Send a message via AIM to Stevo808
Default

Try open your side panel and listen where the noise is coming from. You can also try playing the game without ventrilo and that could stop making the loud noise.
__________________

__________________
<---- Please REP if i was helpful! Thanks! :thumbsup:

Stevo808 is offline  
Old 04-22-2006, 08:51 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 559
Default

What is Ventrilo?
__________________
AMD64 X2 4400+
DFI Lanparty Ultra-D
2GB Kingston Hyper-X (2-3-2-6)
TT Big Typhoon
eVGA 7900GT KO Superclocked (650/1650)
250GB Maxtor DiamondMax SATA2 HDD
Hiper Type-R 580W SLi PSU
19" Sony Trinitron CRT
magouster is offline  
Old 04-22-2006, 09:06 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i'm guessing the screeching is from either his speakers or his motherboard speaker as any screeching noise from a fan would surely happen playing BF2 on its own if it were a heat issue
Nitestick is offline  
Old 04-22-2006, 10:19 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 17
Default

@magouster: ventrilo is kinda like teamspeak, you can connect to a server and speak with eachother through microphone.



@theproblem: Try reïnstalling BF2 and ventrilo, and be sure to get the latest patches. Is this only happening while you combine BF2 with ventrilo, or if u use BF2 with other programs or ventrilo with other programs too?
ExitProsecSpree is offline  
Old 04-22-2006, 02:41 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Send a message via ICQ to Kahoona Send a message via AIM to Kahoona Send a message via Yahoo to Kahoona
Default

Quote:
Originally posted by ExitProsecSpree
@magouster: ventrilo is kinda like teamspeak, you can connect to a server and speak with eachother through microphone.



@theproblem: Try re�nstalling BF2 and ventrilo, and be sure to get the latest patches. Is this only happening while you combine BF2 with ventrilo, or if u use BF2 with other programs or ventrilo with other programs too?
It is only when I play BF2 and Ventrilo.
__________________

Kahoona is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.