Problem with asus premium board!!!!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2006, 01:40 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Default Problem with asus premium board!!!!!!!

hey peeps, I'm having some trouble updating the autoupdater on my motherboard. I have an asus premium board and I had downloaded the new updater and when I try to install it, I get "Unable to create NT driver service BS_DEF.DLL" I don't know what else to do because that's also how I update my bios and the other software for my motherboard. I would greatly appreciate any info that anyone could give. Thanks.
Oh, and also after I click okay, it says "No asus motherboard, installation will be abooted now". That's pretty much it.
__________________

me78 is offline  
Old 08-11-2006, 11:40 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 326
Send a message via AIM to dipique
Default

Uninstall all the old drivers and software, restart, then install the newest one.

Dan
dipique is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.