Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-31-2007, 11:52 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
sailpog's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 498
Default Problem

Hi,
I was playing BF2 when my computer novice friend went to the back of my computer(on the psu) and changed the switch that says 230v to 115v (this is what it looks like : ( the small red thing )

http://www.techpowerup.com/reviews/S...mages/back.jpg

my computer promptly shut down and now i cant get it to switch on , even after returning it to 230v . I have tried every thing but cannot get my computer to switch on.What is wrong? and how can i fix it (if i can)?
__________________

__________________
<A HREF="http://www.mysearchfunds.com/banner.asp?friend=43585">
<IMG SRC="http://www.mysearchfunds.com/banners/60x120.gif" BORDER="0">
</A>
sailpog is offline  
Old 03-31-2007, 01:40 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default Re: Problem

If your lucky it may just be the power supply.
__________________

sPlAtOiD is offline  
Old 03-31-2007, 02:56 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
sailpog's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 498
Default Re: Problem

how would i tell if its just my psu?
__________________
<A HREF="http://www.mysearchfunds.com/banner.asp?friend=43585">
<IMG SRC="http://www.mysearchfunds.com/banners/60x120.gif" BORDER="0">
</A>
sailpog is offline  
Old 04-02-2007, 01:32 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default Re: Problem

The only way to tell without a voltage meter is to try another one or bring it to a computer shop to have them test it. They also sell testers at lest around where i live for about $12.00.
sPlAtOiD is offline  
Old 04-02-2007, 02:45 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 135
Default Re: Problem

Is your friend a retard? whats wrong with him, doesn't he realize that its a power supply, sending power to ALL your components and could have easily friend every bit of your computer? i hope he is a rich kid at least, because if its your pc components then he has some serious making up for and new hardware for you.
Maxx is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Urgent trojan problem. gloomer Viruses, Spyware and Malware 2 04-01-2007 12:03 PM
just changed power supply, weird harddrive problem (sata) idrisguitar Monitors, Printers and Peripherals 0 03-31-2007 11:47 AM
Problem w/ minimize open windows leonardmp92 Microsoft Windows and Software 0 03-30-2007 10:10 PM
Could I have a Virus/other problem? UsernameTaken Viruses, Spyware and Malware 3 03-30-2007 05:39 PM
IP Problem Picosaurus Computer Networking and Internet Hardware 12 03-29-2007 02:21 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.