Powercolor x1950 pro agp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-26-2006, 04:33 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Default Powercolor x1950 pro agp

i was interested in buying one of these and was wondering if anyone knew what sort of power supply you needed to run it. i am planning on buying a new computer next year with a dx10 compatible video card but i want to upgrade before then and i only have an agp slot.

Thanks
__________________

Callumwr is offline  
Old 12-26-2006, 01:31 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

500 watt minimum with a PCIe connector: This is a great PSU:

http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=26500
__________________

__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 12-26-2006, 02:22 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

It's cheaper on Newegg. $20 less retail, plus you get $10 through rebates.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817103937
talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.