power problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2005, 05:47 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default power problems

I have just recently purchased a 450 watt poer supply, but it didn't come with a power cord. I tried to use my other power cords that powered my smaller power supplies(200, 230, etc) but they all failed in powering the psu. Do i need a certain kind of power cable for this 400 wat psu or wut?
__________________

hachi-roku is offline  
Old 11-27-2005, 12:00 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 112
Default

I dont think you need anything special. The power cords from the previous power supplies should work. Check to see if your new power supply is set to the correct voltage and is on.
__________________

Richard is offline  
Old 11-27-2005, 02:31 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default

oh.... my bad. You c i'm not very familiar with the more high-end systems. So i thought that the power supply would turn on right away when you plug it into an outlet. But, i just figured it out; that you need to turn the power supply on and hit the power button on the case too. It won't just turn on really quick and go off like the weaker psu did. Thankyou for your help though.
hachi-roku is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.