Post issues - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-02-2010, 08:08 AM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Post issues

Pull the cpu and check for bent pins or some form of foreign object (dust, paste, etc...). Make sure you have all the mobo connectors plugged in securely (8-pin).
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battlefield 2/gamespy ID issues, and mic issues. Help! Chad711 PC Gaming 14 09-07-2009 03:19 PM
Hello and Welcome to Tech & Computer Forums! KSoD New Member Introductions 0 07-24-2009 08:34 AM
9800 GT Issues virus_1 Hardware Repairs and Troubleshooting 11 06-13-2009 04:32 AM
Gigafast Router - Connectivity Issues When Running Torrents - Advanced Problem throthedice Computer Networking and Internet Hardware 1 09-27-2007 10:12 PM
Type of Post and Rules for this forum. Larry New Technology and Products 5 06-03-2005 04:22 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.