Post - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-07-2006, 09:36 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 49
Default

errr, to get my point across, what i did is take out everything out of the computer exept for the cpu, replaced everything with other stuf that works including the ram and a psu, still same results of blank screen


yeah its ether the mobo or the cpu
__________________

slavich is offline  
Old 12-07-2006, 09:41 PM   #12 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

well, time for new board and/or cpu
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 12-07-2006, 10:54 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 63
Default

do you get the post beep?
__________________
XP PRO - Thermaltake Tsunami Dream - C2D E6400@3.2 - EVGA Nvidia 680i SLI - 2Gb Corsair Dominator 6400 - Sapphire X1950 XT - TT Purepower 550W Modular PSU - Zalman 9500
Bmsh is offline  
Old 12-08-2006, 10:34 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 49
Default

the computer never came with a post beep. it doesent have it
slavich is offline  
Old 12-10-2006, 03:21 PM   #15 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

most computer do , but again some hav little lights that make numbers.
u probably dont hav a speaker plug into ur mobo where the led lights are or if it is then ur mobo is toast
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.