Possible Memory problem? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-25-2006, 08:36 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
braz's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 1,122
Question Possible Memory problem?

When i play World of warcraft, after a while it crashes and i get some memory error. Coudl this be caused because i have 1 cheap gig of ram (i think its a bad stick)? I have 2 gigs of ram, so i can remove that one if it is the problem. I have more than the game requires for hardware. Please help me out!
__________________

braz is offline  
Old 11-25-2006, 09:19 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
brinks's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Posts: 1,144
Default

It could be a memory problem.

Download memtest and test it for errors.
http://www.hcidesign.com/memtest/download.html
brinks is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.