Port Forwarding trouble - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Thread Tools Display Modes
Old 12-26-2013, 07:56 AM   #1 (permalink)
Super Techie
y2adre's Avatar
Join Date: May 2010
Location: Philadelphia, PA
Posts: 258
Default Port Forwarding trouble

I have a Netgear av600 router and am trying to setup a ftp server for when I am away from home to access files. I have set up the port to one different than 21. I do have access to files via the ftp setup it has on the usb port that lets you access files linked to the usb port via external hard drive. I want to setup a ftp to access system files on my computer. Any suggestions. Again the usb ftp works like a charm.
y2adre is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.