Poor display without KVM switch - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2006, 06:51 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Default Poor display without KVM switch

Hi all,

I'm having a fairly strange issue.

When I hook up a KVM switch between my computer and my monitor, my display is pretty much perfect. When I take it out, it seems "crappier". It used to be fine.

There's no drivers that came with the KVM. Any ideas?


seisner is offline  
Old 12-06-2006, 06:56 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2006
Posts: 2

PS: The monitor I'm talking about is a secondary monitor hooked up to my laptop: I'm using two monitors.
seisner is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.