Please help, Can't connect printer. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-18-2007, 11:33 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 108
Default Please help, Can't connect printer.

Hi. I have a cx6400 epson printer, but windows xp pro don't detect it. I had this printer on my wife computer, and it worked ok, but now that I connect it to my rig it does not detect it, my rig is a 3800 x2. What should I do?

Thanks.
__________________

__________________
AMD 3800 x2 Windsor 2.0 GHZ
1gb RAM 667 MHz
Asus M2N-E Mobo 9600gt
W.D 320 gb hd
Pioneer 111
LG dvd-rom
21.6 samsung
Windows xp pro sp2
elperra is offline  
Old 02-18-2007, 11:35 AM   #2 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

connect it and go to ur device manager and see if its marked yellow
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 02-18-2007, 01:10 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 108
Default

Thanks for your reply SYLWEK, went to my device manager and what I have marked in yellow is my usb 2.0 high speed, should I reinstall the drivers from here, or should I use my mobo cd? Thanks.
__________________
AMD 3800 x2 Windsor 2.0 GHZ
1gb RAM 667 MHz
Asus M2N-E Mobo 9600gt
W.D 320 gb hd
Pioneer 111
LG dvd-rom
21.6 samsung
Windows xp pro sp2
elperra is offline  
Old 02-18-2007, 02:58 PM   #4 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

reinstall it with the mobo cd (a.k.a Chipset driver) sounds like one of ur usb drivers might of gone missing or currupt
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 02-18-2007, 04:50 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 108
Default

I tried to reinstall with mobo cd, but when I try to install usb 2.0 it says that Installing sp1 or later from microsoft will do the job, I have winxp pro with sp2 on. Should I reinstall it from device manager or from microsoft?
Thanks.
__________________
AMD 3800 x2 Windsor 2.0 GHZ
1gb RAM 667 MHz
Asus M2N-E Mobo 9600gt
W.D 320 gb hd
Pioneer 111
LG dvd-rom
21.6 samsung
Windows xp pro sp2
elperra is offline  
Old 02-18-2007, 08:48 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 108
Default

I reinstalled my drivers form the device manager and it worked
Thanks for your help.
__________________
AMD 3800 x2 Windsor 2.0 GHZ
1gb RAM 667 MHz
Asus M2N-E Mobo 9600gt
W.D 320 gb hd
Pioneer 111
LG dvd-rom
21.6 samsung
Windows xp pro sp2
elperra is offline  
Old 02-18-2007, 10:19 PM   #7 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

no problem
__________________

__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.