pci multimedia audio device not found - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2006, 05:49 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 360
Default pci multimedia audio device not found

i just redid my grandparents computer and they have no sound and when they turn on the pc this box comes up saying pci multimedia audio device missing their make of the pc is a gateway G6-333c i cant find the drivers anywhere for it can someone help me out here
__________________

ITZBVAN005 is offline  
Old 01-21-2006, 10:11 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 8
Default

Did you look for drivers on the net?
__________________

cephalopoid is offline  
Old 01-22-2006, 04:12 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 360
Default

yep i cant find it anywhere can someone help me find them
ITZBVAN005 is offline  
Old 01-23-2006, 08:22 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 182
Default

ITZ.......
I have an ' OLD' G6-450 Gateway. I have a link to drivers for my unit. Maybe these will help you.
I would first go into the BIOS an see if the 'internal sound'
card is 'Enabled". Maybe it was disabled somehow. Try that first, sometimes drivers are a 'bear' to load......
http://support.gateway.com/support/d...&param=4000432
__________________
Sig reinstated.
JKnPA is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.