PCI Link Width to low for PCIe - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-19-2007, 12:13 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 24
Default PCI Link Width to low for PCIe

I'm using a Maximus Formula motherboard. With an X38 chipset, both PCIe x16 slots should have a full 16 lanes.

Yet according to CPU-Z, the Link Width on the Graphic Interace is x4, where Max. Supported is x16.

What gives?
__________________

ChiliPalmer is offline  
Old 11-19-2007, 12:15 AM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: PCI Link Width to low for PCIe

Which slot is it on?
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 11-19-2007, 12:30 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 24
Default Re: PCI Link Width to low for PCIe

I have two cards, both of which are in a x16 slot.

FYI, the cards are NVidia Quadro NVS 440's.
ChiliPalmer is offline  
Old 11-19-2007, 01:37 AM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default Re: PCI Link Width to low for PCIe

Take one card out and see what it says.
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
/3GB switch, serious problems Forze Microsoft Windows and Software 8 10-26-2007 01:54 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.