PC Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-09-2006, 07:41 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 131
Default PC Problem

When i started my computer, there was no display and there were 3 second long beepes every few seconds. Any help is really appreciated.

Thanks
__________________

m6qrp is offline  
Old 07-09-2006, 12:36 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

Check to make sure everything is pluged in. And also send some computer specs might better help with helping you. If you work inside your computer make sure and ground yourself first.
__________________

sPlAtOiD is offline  
Old 07-09-2006, 04:50 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

look up the beep code in your motherboard manual, it will tell you what is wrong.
joshd is offline  
Old 07-10-2006, 07:56 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 131
Default

Thanks joshd, i looked up the beep code in my manual and found that my ram had died. bummer.
m6qrp is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.