Patch for dual core - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-18-2005, 08:24 PM   #21 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

oh ok it was the bios lol. i just came back to ask if you were using xp pro or home because it justn occured to me that i don't think home has support for multiple processors/multi-cores.

edit: i hope it goes well and you have fun mate (sorry i'm aussie so i call everyone mate) if we work together we can rule the world with our dual cores .
__________________

Nitestick is offline  
Old 12-20-2005, 07:04 PM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

GAH GOO im at 2.6Ghz @ 1.52V my mem is running at 260mhz at 3-3-2-5 im loving it wish i can get aroudn 2.8 @ 1.6V 38C idle 48C full load, MUST HAVE WATER COOLING!!
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 12-21-2005, 03:37 AM   #23 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

sweeeet. burn in ends for me today. now i just have to get the balls to void my warranty tomorrow
Nitestick is offline  
Old 12-21-2005, 06:52 AM   #24 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

whose going to know you overclocked ? you, me, everyother 28,000 members on TF but is AMD going to know. Nope :laughing:
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 12-22-2005, 01:43 AM   #25 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

good point. i have been messing with my crappy 6200tc though. stock it's 350/700 it's now running at 420/770 seems perfect.
Nitestick is offline  
Old 12-22-2005, 07:03 AM   #26 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

my 7800GT is running at 400/510, your beating me lol,

in bf2 i got a blue screen and the background went purple i didnt OC my video card and it was at 50C, maybe its my ram? i shuold run a memory divider eh?
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.