Packard Bell imedia 4700 motherboard beping problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-06-2006, 08:27 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default Packard Bell imedia 4700 motherboard beping problem

Hi all

Wonder if a member can help. I bought a Packard bell I media 4700 for my son, when i set it up it was fine, everything worked fine for the first 5-6 hours. Then we notced a beeping from inside the tower. This beeping got gradually worse, till it started to emit a siren sound. After some research by myself i concluded it was most likely an overheating problem, so took it to my local computer shop to get it checked out - he said there was a problem with the motherboard, and siad it was not an overheating problem.

This beeping seems increase when ever you use the mouse or load a page etc whilst browsing the internet. when left with just desktop showing it only beeps occasionally.

The guy at the computer shop was vague about the problem re the motherboard, would anybody be able to suggest what the problem is?

Cheers
razzobazzo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.