p3 1.0cpu upgraded to 1.4 s - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2006, 07:55 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default p3 1.0cpu upgraded to 1.4 s

i upgrade my hp vectra vl400.installed a p3 server 1.4 cpu. when the pc boots i get an error message that a microde needed was not found in my bios and i should upgrade my bios .i downloaded the upgrade from hp but couldnt get it flased "yet". heres my question do you think the microde i need is in that upgrade . since the upgrade cpu is a server cpu w/ double the l2 cache if that has anything to do about it. by the way it works w/out the microde
diver is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.