opteron 165 with biostar nf4st-a9 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-29-2006, 03:24 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Default opteron 165 with biostar nf4st-a9

my motherboard will not detect my cpu type.. it says, "AMD Hammer Family processor - Model Unknown". i think this also effects my ability to use my dual core. pls help with any suggestions
__________________

patl411 is offline  
Old 01-01-2007, 10:17 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 105
Default

So im guessing your computer doesnt boot up, Make sure your bios is set to automatic pickup, cause some of them have an option for manual... Make sure your cpu aint overclocked or anything, and post what type of processor it is if the other two dont work
__________________
Intel Pentium 4 2.00Ghz FSB 400Mhz
MSI MS-6533 Motherboard
1 - Seagate 20Gb 1 - 40 gig Maxtor AND 1 Western Digital - 80 gig (Variety there eh)
Geforce 5200 128mb AGP
Liteon Dvd Burner
340watt PSU
schultzy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.