only see's 100mb of HD - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-10-2010, 06:35 AM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Location: LONDON
Posts: 902
Send a message via MSN to robina_80
Default only see's 100mb of HD

last night my computer was working perfectly but all of a sudden today turned on my computer it came up with the bar starting windows and all of a sudden quickly shows blue screen of death then restarts, it does this every time i try and start up windows

I tried inserting the windows 7 cd and doing startup recovery but it says windows has encountered problems and cant continue, so then i try a system restore and cant do that, it shows an error message

my last option was to installwindows 7 on computer again but even that i cant as for some unusual reason when i try to install fresh copy of windows on my HD it only sees max of 100mb out of 60GB, i havnt partitioned it either as i thought it was that
__________________

robina_80 is offline  
Old 11-10-2010, 08:25 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: only see's 100mb of HD

Did you happen to catch the stop code?

Try using GParted, and see what's up with your drive.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 11-10-2010, 08:52 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Location: LONDON
Posts: 902
Send a message via MSN to robina_80
Default Re: only see's 100mb of HD

didnt catch the stop code it literally flashed up the restarted
robina_80 is offline  
Old 11-10-2010, 09:34 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: only see's 100mb of HD

There's definately something wrong with your HDD. Try running diagnostics with your software your manufacturer of your HDD has.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 11-15-2010, 02:31 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Location: LONDON
Posts: 902
Send a message via MSN to robina_80
Default Re: only see's 100mb of HD

i used the manufacturers disk utility and that sorted it
robina_80 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XBox 360 NIC bandwidth? 100Mb or 1Gb? shortstop20 Microsoft XBox 1 09-12-2008 11:54 AM
Only see's 3 of my 4gigs PC_Caveman Microsoft Windows and Software 13 02-07-2008 02:52 PM
Yahoo Mail - 100MB ZhengHe New Technology and Products 31 08-09-2004 02:46 PM
..: Cheap Web Hosting Deals from $4 for 25MB, $5.50 for 100MB, $8.50 for 1000MB :.. coffeecoder ISP and Web Hosting 0 06-20-2004 09:26 AM
free hostnig cPAnel 100mb NO ADS noojam55 ISP and Web Hosting 0 06-15-2004 12:17 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.