One major strange problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-23-2006, 01:23 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 24
Default One major strange problem

Okay its like this my other comp had a few problems on it I did a disk chk and fixed problems then restarted and found myself at the logon screen. i tried entering my password but the letters were all jumbled. Like E is X ect ect. I cant even reformat since the letters are all still screwd up. Anyone know what to do?
__________________

DeathGod is offline  
Old 10-23-2006, 01:36 PM   #2 (permalink)
LA1
Super Techie
 
Join Date: Jul 2006
Location: eastcoast
Posts: 453
Default

Did you try turning off the pc, unplug, wait a few then power back up.
__________________

__________________
LA1 is offline  
Old 10-23-2006, 04:46 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 24
Default

Yeah Already tried that
DeathGod is offline  
Old 10-23-2006, 06:08 PM   #4 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

can you try to boot in safe mode? do u got a diff keyboard u can try?
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 10-23-2006, 09:27 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 24
Default

I have three extra keyboards its not the keyboard. Tried to start in safe mode but when I got that far the letterings and numbers are all diffrent. You think its hardware? Internal? Registry?
DeathGod is offline  
Old 11-01-2006, 03:44 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 24
Default

Don't worry about it the problems not fixed but now my comp is from what I can tell "Dead". I was taking out the hardware and checking it over but stupid me instead of having the power off while putting back my video card, it was urned on and it must have come ito contact withsomething and sparks flew. Now its dead probaly fried the mother board.
DeathGod is offline  
Old 11-01-2006, 07:18 PM   #7 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default

lol
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 11-02-2006, 05:28 AM   #8 (permalink)
Hiphopapotamus.
 
b0dge's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Location: Posts: 61,784
Posts: 557
Default

whoops.
__________________
Don't ask questions, just click my rep tick. Now.
b0dge is offline  
Old 11-02-2006, 07:44 AM   #9 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 44
Default

Is that an excuse to get a new computer?
renny2077 is offline  
Old 11-02-2006, 04:24 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 223
Default

I once plugged in the wrong cables into the motherboard, black smoke poofed out. Im so luckly it just burned the wires and didnt fry anything.
__________________

__________________
i5 3570k (OC to 4.2 mhz)
Geforce 650 Ti Boost 2gb
16 MB RAM
Windows 7
Da11en47 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.