OK a Stupid Question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2006, 12:47 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default OK a Stupid Question NEVEMIND I figured it out

Im new to the world of Amd 64 and the current Motherboards.
I've been to broke to but anything new for a couple of years. I just got a Asus A8N-VM CSM<GREEN>and this is the Wierd part this guy at the computer shop gave me a AMD 939 3500+ chip that someone had given to him. That's something you dont see every day huh? Ok what I'm getting to is this. I wanted to test this chip just to see if it posts and i laide the board on my workbench and put the cpu heatsync and a stick of ram on it. I have an older power supply it didnt fit the powerplug on the motherboard it was short 4 or 6 pins and I didnt have the 6 pin plug for the others socket either. Will it not post with these missing. Im guessing it wont but i want to check so I dont have to worry about buying another CPU.
Thanks

I read the manual DUh huh. It wont boot without the 4 pin ATX 12V Power plug.
sPlAtOiD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.