Odd problem, nothing on the monitor. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-29-2008, 10:36 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Toryn's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 170
Default Re: Odd problem, nothing on the monitor.

Tried it without the soundcard and no change.

As for the RAM, its possible, but it worked fine in the other PC. Ill try it in a spare one now to double check.


*Edit* Yup, RAM's fine.
__________________

__________________
Q6600 @ 3.2ghz
8800GTS 512 @ 675/972
Crucial Ballistix 2x1GB
Asus Maximus Formula
X-Fi Extreme Gamer 7.1
3TB of HDD
Corsair HX 520W
Thermalright Ultra 120 extreme with Scythe S-flex 1k2rpm
Thermaltake Armor VA80008
Toryn is offline  
Old 06-29-2008, 10:45 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: Odd problem, nothing on the monitor.

so have you tried resetting the cmos?
__________________

__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 06-29-2008, 10:48 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Toryn's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 170
Default Re: Odd problem, nothing on the monitor.

Twice, just to make sure.

I just can't think of any reason why nothing would show on the monitor when its a perfectly decent GPU.
__________________
Q6600 @ 3.2ghz
8800GTS 512 @ 675/972
Crucial Ballistix 2x1GB
Asus Maximus Formula
X-Fi Extreme Gamer 7.1
3TB of HDD
Corsair HX 520W
Thermalright Ultra 120 extreme with Scythe S-flex 1k2rpm
Thermaltake Armor VA80008
Toryn is offline  
Old 06-29-2008, 10:52 PM   #14 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: Odd problem, nothing on the monitor.

i had this same problem with my pc a while ago. it turned out to be the water cooling system leaking at the cpu and dripping down on to my pci express slot and almost killing the bored. i fixed this with a alcohol bath. so your mobo could be dead
__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 06-29-2008, 10:56 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Toryn's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 170
Default Re: Odd problem, nothing on the monitor.

I truely hope not, Ive only just replaced it from a P35-DS3C.

Time to anoy some friends into letting my put my GTS into their PC for testing then.
__________________
Q6600 @ 3.2ghz
8800GTS 512 @ 675/972
Crucial Ballistix 2x1GB
Asus Maximus Formula
X-Fi Extreme Gamer 7.1
3TB of HDD
Corsair HX 520W
Thermalright Ultra 120 extreme with Scythe S-flex 1k2rpm
Thermaltake Armor VA80008
Toryn is offline  
Old 06-29-2008, 11:00 PM   #16 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: Odd problem, nothing on the monitor.

thats a good idea, also you could try swapping psu's.
__________________

__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LCD Monitor Brands TRDCorolla1 System Upgrades 29 04-09-2008 06:12 PM
No boot power turns on but no signal in monitor ekw808 Hardware Repairs and Troubleshooting 8 03-05-2008 12:01 PM
Odd Networking Problem TheWongizzle Computer Networking and Internet Hardware 2 10-14-2007 07:47 PM
Graphics Card Or Monitor Problem? whitedove Hardware Repairs and Troubleshooting 3 09-02-2007 09:30 PM
New Monitor Time.... I guess?? sadisticmidget New Systems | Building and Buying 17 08-26-2007 07:32 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.