nvidia fx 5200 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-08-2006, 10:36 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default

i had the same model graphics card, it gave me a **** of a lot of problem. Turned out it was faulty. Unfortunate for us...
__________________

ashanjel is offline  
Old 02-08-2006, 10:42 PM   #12 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

you probably fried it by not having it seated in properly on the first machine.
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 02-27-2006, 01:25 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

i made sure it was in correctly but i shipped it back now
__________________

__________________
2fast4u is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.