Nvidia 9600 GSO problems again.... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-19-2009, 06:14 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7
Default Nvidia 9600 GSO problems again....

This was my previous thread

GeForce Nvidia 9600 GSO XFX problems

Now i did wat comatose had told me and i got myself a Corsair TX650W power supply with 52 amps supposedly on the +12v rail

Unfortunately the card is still not working...... if there are any other problems i might of over looked plz reply and tell me
__________________

desteele94 is offline  
Old 08-19-2009, 06:35 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2008
Location: Missouri
Posts: 1,534
Default Re: Nvidia 9600 GSO problems again....

I would say you got a bad card. Do you hear the fan powering up on the graphics card?
__________________

__________________
ASUS M5A99FX Pro R2.0 : AMD FX 9370 : Corsair H100i GTX Cooler : 16GB Corsair Vengeance Blue 1600 (4x4Gb) : XFX 7970 Ghz 3GB x 2 : PNY XLR8 256GB SSD : Seagate 1TB : Antec True Power Quattro 1000W : Thermaltake G41
95BlackGA is offline  
Old 08-19-2009, 06:54 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Nvidia 9600 GSO problems again....

Quote:
Originally Posted by desteele94 View Post
This was my previous thread

GeForce Nvidia 9600 GSO XFX problems

Now i did wat comatose had told me and i got myself a Corsair TX650W power supply with 52 amps supposedly on the +12v rail

Unfortunately the card is still not working...... if there are any other problems i might of over looked plz reply and tell me
You didn't plug in the Power adapter into the GPU?
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 08-19-2009, 07:17 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Nvidia 9600 GSO problems again....

You may need to disable the on-board video if your mobo has on-board video.

Enter your bios and go to the tab labeled "Chipset"
Then select "AMD 790GX Configuration"
Then Select "Internal Graphics Configuration"
Then Select "Internal Graphics Mode"
Then Select "Disable"

Exit out to the main bios screen and select "Exit"
Then Select " Save Changes and Exit"

Switch the cable to your card and you should be good to go.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GeForce 9600 GSO, Thoughts? StealthTools New Systems | Building and Buying 27 04-22-2009 11:20 PM
Problems with HP notebook with Nvidia chip brehon70 Laptops and Notebooks 0 01-28-2009 10:15 AM
nvidia 7800gtx vs pny geforce 9600 gt v8killaz New Systems | Building and Buying 4 12-15-2008 03:02 PM
9600 GSO 2 way SLI or 9800 GT? jester070993 New Systems | Building and Buying 47 12-08-2008 12:04 AM
Problems installing a Zotac nvidia GeForce 8800GT graphics card capooth Hardware Repairs and Troubleshooting 20 06-23-2008 05:19 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.