NTFS Error !?!??!? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Repairs and Troubleshooting
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-12-2006, 09:08 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
kahlos's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Gloucestershire, England
Posts: 189
Default NTFS Error !?!??!?

Hi
Just built new comp and have run into a lot of errors ! !. So i first tryed it and i couldn't even boot to windows. Now i got windows installed but i get the error discribed here.
http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q228888
I'm very sure its not the hard drive although i will try it with other RAM to see if it is the RAM for sure. Anyone know how to correct it or anything ?
__________________

__________________
www.xenocide.shockv2.com
Join the metal/rock revolution.
kahlos is offline  
Old 03-13-2006, 07:51 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default

Ren memtest86 to check your ram, check the eventviewer for any HDD problems.
Also see if you can get diagnostic soft from your HDD manufacturer.
__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.